Terrasoverkappingen premies

premies terrasoverkappingenIeder jaar komen er heel wat premies en subsidies bij, maar helaas worden er telkens ook weer heel wat afgeschaft. In 2019 is er nog een premie waarop je beroep kan doen indien je geïnteresseerd bent in het plaatsen van een gloednieuwe overkapping. Of het nu gaat om een terrasoverkapping, prieel, pergola of carport, op onderstaande premie kan je altijd beroep doen indien je een van deze overkappingen wilt plaatsen.
Wil je graag een terrasoverkapping laten plaatsen? Klik dan hier.

 
  • Gratis offertes voor terrasoverkappingen ontvangen?
    Vul dit formulier in voor elektronische offertes van meerdere vakmannen te ontvangen!

terrasoverkapping premie

BTW-verlaging naar 6%

Om een overkapping te plaatsen of te laten plaatsen betaal je normaal 21% btw. Dit is 21% aan de plaatser en 21% BTW voor alle materialen die je aankoopt om je terrasoverkapping of dergelijke te plaatsen.
Door een premie die de Vlaamse overheid geeft, betaal je op dit alles nog maar 6% BTW, indien je de terrasoverkapping laat plaatsen door een geregistreerd aannemer.

Aangezien een overkapping een relatief hoge kostprijs heeft, bespaar je al gauw heel wat geld uit. Per duizend euro die je uitgeeft aan plaatsing en materialen bespaar je nu immers 150 euro!

Om in contact te komen met een geregistreerd aannemer kan je hier een gratis contactformulier invullen.
Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

  • Je woning is ten minste 5 jaar oud en het gaat om een privéwoning.
  • De werken zijn verplicht uit te voeren door een geregistreerd aannemer. Wil je in contact komen met een geregistreerde aannemers? Vraag hier dan een offerte aan.
  • De verkoopfactuur die de aannemer maakt moet meteen worden gefactureerd aan de eigenaar(s).
  • Gratis offertes voor terrasoverkappingen ontvangen?
    Vul dit formulier in voor elektronische offertes van meerdere vakmannen te ontvangen!