Terrasoverkapping met doek: inspiratie

Een terrasoverkapping met een zonwerend doek; het is eens wat anders. De constructie zelf bestaat meestal uit hout of aluminium, het dak uit een versterkt PVC doek die geen zonlicht en weinig warmte doorlaat. Deze doeken zijn automatisch op te rollen indien gewenst.
 

Ontvang GRATIS offertes terrasoverkapping doek

terrasoverkapping doek inspiratie
terrasoverkapping doek inspiratie 2

We beginnen met een losstaande overkapping. Deze tuinoverkapping is heel eenvoudig en kan daarnaast ook heel eenvoudig worden gemonteerd. De steun- en draagpalen bestaan uit aluminium en zijn overspannen door een beige/crèmekleurig doek.
Er kan ook een doek langs de zijkanten worden geplaatst die naar benden wordt geschoven. Zo wordt de warmte compleet vermeden en schaduw verzekerd.

terrasoverkapping doek inspiratie voorbeeld

Een aluminium terrasoverkapping met loshangend doek. Dit geeft de overkapping meteen een design look and feel. Het doek kan handmatig of automatisch worden bediend en kan strak of losjes worden opgehangen.

Het voordeel van dit afdak is dat je het zo ver kan openschuiven als je zelf wilt. Zijn er bijvoorbeeld zonnekloppers onder het gezelschap? Dan kunnen zij nog steeds van de volle zon genieten, terwijl jij in de schaduw vertoefd.Deze design terrasoverkapping bestaat uit een houten constructie waarin verscheidene doeken als het ware zitten verweven.

terrasoverkapping doek inspiratie 4

De doeken gaan onder en boven de dwarsbalken en creëren zo een golvend effect. Het doek van de terrasoverkapping biedt een zonwerende functie, maar doordat er her en der openingen zijn krijg je altijd nog een spleetje zonlicht. Dit afdak is nogal seizoensgebonden.

In de winter zal je hier minder genieten van hebben.Onze persoonlijke favoriet. Mooi maar vooral handig in gebruik. Het aluminium frame is een permanent afdak, maar daaronder loopt ook nog een zonnescherm.

Dit zonnescherm kan desgewenst automatisch open en toe worden geschoven en is perfect bestand tegen regen en andere weersomstandigheden. Voor het zonnescherm zijn meerdere uitvoeringen mogelijk.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Welk materiaal verkiest u?
2*. Wat is de geschatte oppervlakte van de terrasoverkapping?
3. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw terrasoverkapping?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.