Terrasoverkapping hout voorbeelden

Terrasoverkapping in hout plaatsen? Ideetjes opdoen doe je vaak aan de hand van foto’s. Daarom hebben we geprobeerd om enkele mooie voorbeelden van houten terrasoverkappingen te verzamelen. Wie weet vind je wel inspiratie terug voor het plaatsen van je terrasoverkapping. Je kan deze foto’s natuurlijk ook altijd gebruiken om te tonen aan je architect/vakman, zodat hij beter inzicht krijgt in wat je echt wilt bij het plaatsen van je houten terrasoverkapping.

Ontvang gratis offertes terrasoverkapping hout

houten terrasoverkapping inspiratie
houten terrasoverkapping voorbeeld

Deze overkapping is een moderne terrasoverkapping die perfect aansluit bij de gevel uit hout van de woning. Daarnaast is hij ook mooi gecombineerd met een houten terras.
Bij deze terrasoverkapping uit hout zie je ook perfect dat je een terrasoverkapping zowel als zonwering als als afdak kan gebruiken.

houten terrasoverkapping inspiratie

Bij deze houten overkapping zie je dat ze niet volledig uit hout werd gebouwd. In dit geval gaat het om een combinatie van beton/stucwerk waarbij het dak uit hout werd geïntegreerd. Door lichte kleuren met lichte kleuren combineren vorm deze terrasoverkapping een modern geheel.

houten terrasoverkapping inspiratie

Deze moderne houten overkapping is ook een combinatie van verschillende materialen. Het dak bestaat dit keer ook uit hout, maar dit keer bestaat het niet uit een geheel; wel uit aparte latjes. (Dit doet perfect dienst als zonwering, maar is minder goed te gebruiken als waterwerend afdak. Bovendien kunnen de latjes automatisch worden gesloten).
De steunpalen en draagbalken zijn dit keer gemaakt uit een metaal of aluminium.Een klassieke houten terrasoverkapping. De ingewikkelde dakstructuur zorgt voor een klassieke uitstraling. Boven de dwarsbalken werd een hoogwaardig kunststof dakbedekking aangebracht. Het voordeel daarvan is dat je nog steeds zonlicht krijgt, maar dat het wel wordt gefilterd. Bovendien is kunststof krasvast en veel sterker dan glas. Ongelukjes zijn bijgevolg geen ramp.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1. Welk materiaal verkiest u?

2. Wat is de geschatte oppervlakte van de terrasoverkapping?

3. Beschrijving van uw project

4. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.