Gratis pergola advies

Via dit formulier kan je gratis en vrijblijvende offertes aanvragen voor een terrasoverkapping of pergola.
Je krijgt van maximaal vier bedrijven een op maat gemaakte offerte toegestuurd.
De beslissing ligt volledig bij jou; je kan deze dienst dus ook gewoon ter informatie gebruiken!

Offertedienst terrasoverkapping-info.be

 

 

Beoordelingen van onze pergola offerte dienst.

Vie terras-overkappingen.be heb ik een pergola offerte aangevraagd. Ik vond het heel eenvoudig om aan te vragen en kreeg snel al een antwoord van vakmannen uit mijn regio. IkĀ wou het eerst eigenlijk alleen voor informatie doen, maar als ik dan de prijzen kreeg zag ik dat ze eigenlijk niet veel scheelden met zelfbouwpakketten uit de gamma en de brico. Daarom heb ik dan toch gekozen voor een vakman die de pergola is komen installeren.

Kimberley De Vlaeminck, Gent

 

Ik ben een echte natuurmens en vond het vervelend dat ik niet altijd buiten kon zitten. Of wel is het regen, of wel schijnt de fel te veel… Ik had een gekeken voor een mooi afdakje en was dan uitgekomen op deze service. Heb meteen een pergola offerte aangevraagd en heb het me nog niet beklaagd šŸ™‚

Nu zit ik ‘s zomers buiten en als het wat kouder is, kan ik me goed verwarmen met mijn infrarood verwarming die er bij is geĆÆntegreerd. Het waren trouwens heel vriendelijke mensen die de pergola kwamen zetten!

–Ā Kenneth Dierickx, Dendermonde

 

Snelsnel een offerte aangevraagd en snel al antwoord gekregen. Ik heb ze wel wat verduidelijkt want ik kreeg iets te veel keuze. Als ik dan wat gedetailleerder had gezegd wat ik precies wou, kreeg ik meteen mijn zin voorgeschoteld en ben dan ook met dat bedrijf in zee gegaan.

–Ā Jonathan Vermassen, Vloesberg

 

Top! Klassevolle overkapping werd geĆÆnstalleerd met behulp van jullie dienst en ben heel tevreden. Tot nu toe geen problemen en hopen dat dat zo blijft. Snel en niet te duur! Klasse!

Filibert Noƫl, Oostende