Terrasoverkapping Nederland

terrasoverkapping NederlandZelf konden we het ook al enkele keren ondervinden. Een offerteaanvraag voor een terrasoverkapping kan een ingewikkeld, tijdsrovend en gewoon vervelend werkje worden. Wij van terras-overkappingen.be vroegen ons dan ook af wat er zo moeilijk kan zijn aan een goede service te leveren aan je cliënteel.

Om verdere ergernissen te vermijden besloten we dan ook dat wat we zelf doen gewoon beter is. We zijn nu reeds enkele jaren actief op de markt van terrasoverkappingen en bieden erg kwalitatieve prijsoffertes aan voor allerhande overkappingen.

We focussen ons niet enkel op de Belgische markt, maar ook op die van Nederland. Sinds enkele jaren hebben wij dan ook een samenwerking met enkele Nederlandse bedrijven die grondig gescreend zijn op kwaliteit, klantvriendelijkheid en professionaliteit. Kortom: jouw offerteaanvraag is bij ons in goede handen!

Waarom een terrasoverkapping in Nederland zetten via onze diensten?

  • Iedereen vindt het leuk om geld te besparen. Als we in de supermarkt zijn, checken we toch ook even de prijzen? Als je online wat aanschaft, zoek je toch ook verschillende webwinkels door? Waarom zou je dat dan niet doen bij terrasoverkappingen?
  • Een terrasoverkapping is een duur project en dus kan je er makkelijk enkele honderden euro’s op besparen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen zijn er grote prijsverschillen te krijgen, maar het grootste verschil in prijs vind je meestal toch terug bij de verschillende vakmannen.
  • Naast geld besparen (tot wel 30%!) zijn er uiteraard nog enkele voordelen verbonden aan een offerteaanvraag. Je leest ze hieronder:
  • Deze dienst is gratis. Je hoeft er helemaal niets voor te betalen! Niet nu, niet tijdens, niet na de plaatsing/levering van je terrasoverkapping.
  • Gedaan met ergernissen! Je mailtje wordt niet langer genegeerd en je telefoontje wordt dit keer wel opgenomen! Onze service werkt alleen samen met professionele bedrijven die ook echt interesse hebben in jouw offerteaanvraag. Je kan er dus vanop aan dat alles vlot voor jou wordt geregeld.
  • Zijn de offertes toch niet wat je zoekt, of heb je ondertussen al een beter aanbod gekregen? Wat de reden ook mag zijn: je hebt geen enkele aankoopverplichting! Dat wilt zeggen dat je aanvraag ook gewoon informatief mag zijn.
 • Wij werken alleen samen met topbedrijven. Niet iedereen kan immers een terrasoverkapping plaatsen… Om kwaliteit te garanderen houden wij een grondige controle vooraleer we samenwerken met nieuwe vakmannen.