Pergola prijzen

 

Pergolas heb je, net zoals terrasoverkappingen en carports, in alle maten, gewichten en prijzen.
De prijs van een pergola verschilt door verschillende factoren.Zo zal er al een aardig prijsverschil zijn tussen de verschillende materialen.
Zo betaal je voor een pergola uit hout minder dan voor een pergola uit aluminium. Maar vergeet zeker niet om de voor- en nadelen van beide materialen af te wegen en daarop jouw keuze vast te leggen!Naast het materiaal, hangen de pergola prijzen ook af van de grootte van de pergola.
Het is logisch dat je meer zal betalen voor een grotere pergola, aangezien er meer materialen voor worden gebruikt. Indien je niet opteert voor een pergola in standaardmaten, kan de meerprijs soms heel hoog oplopen. Kijk daarom steeds naar verschillende leveranciers en vergelijk altijd offertes vooraleer je de definitieve beslising neemt! (Tip: Kijk zeker eens bij onze gratis offertedienst! Zo hoef je geen enkele moeite te doen!)Ten derde hangen pergola prijzen ook af van de plaatsingskosten. Ben je een handige doe het zelver? Dan kan je de kosten van een pergola natuurlijk wel drukken. Toch is het bij velen aangeraden om een pergola gewoon te laten plaatsen door een gespecialiseerde firma. Hierbij betaal je natuurlijk een meerprijs door de vakkundigheid van de mensen die de pergola komen plaatsen.

Indien je opteert voor een pergola uit hout, kan de prijs ook sterk verschillen naargelang het gekozen hout.
Zo hebben bepaalde houtsoorten een betere kwaliteit en zijn deze bijgevolg ook duurder.
Bij aluminium vind je niet zozeer grote kwaliteitsverschillen, maar wel meer mogelijkheden. Zo zal de pergola prijs hoger zijn, indien je opteert voor een aluminium pergola met rondingen.

  • Gratis offertes voor terrasoverkappingen ontvangen?
    Vul dit formulier in voor elektronische offertes van meerdere vakmannen te ontvangen!

 
 

Gratis prijsoffertes pergola’s

Het slimste wat je kan doen om een goedkopere prijs te krijgen is offertes aanvragen. Zo kan je een groot deel van je budget besparen!
Wij werken samen met distributeurs en plaatsers in volledig België.

Deze dienst is volledig gratis, zonder aankoopverplichtingen en kan worden gebruikt voor informatieve doeleinden.

» Klik hier voor een pergola offerte.

  • Gratis offertes voor terrasoverkappingen ontvangen?
    Vul dit formulier in voor elektronische offertes van meerdere vakmannen te ontvangen!