Offertedienst terrasoverkappingen

terrasoverkapping offertes aanvragenWil je gratis in contact komen met geregistreerde aannemers? Vul in minder dan een minuut je gegevens in en kom van maximaal 4 vakmannen te weten hoeveel een gepersonaliseerdeplaatsing van terrasoverkapping bij jou kost!
Een terrasoverkapping offerte strekt tot geen enkele aankoopverplichting en de dienst is volledig gratis!

(Door te werken met geregistreerde aannemers maak je kans op premies!)

 

Naam + Voornaam

Straat + huisnummer

Postcode

Gemeente

Email adres

Telefoonnummer

Materiaal overkapping?

Beschrijf de uit te voeren werken zo gedetailleerd mogelijk.

De persoonlijke gegevens die je deelt worden door Terras-overkappingen.be doorgestuurd naar externe bedrijven die jouw offerte zullen behandelen. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt. Wil je je aanvraag aanpassen, verwijderen of heb je vragen? Contacteer ons dan via Offerte@terras-overkappingen.be. Lees hier meer over ons privacy beleid en onze gebruikersvoorwaarden.

 

Beoordeling van onze terrasoverkapping offerte dienst

Heb een terrasoverkapping offerte aangevraagd bij jullie en moet zeggen dat alles dik in orde was. Tegen verwachting. Ik heb al uuuuuren gespendeerd aan het zoeken van een degelijke vakman en ben dan eindelijk terechtgekomen bij een goeie… Via jullie.
Mooie aluminium constructie laten zetten en heb ze nu toch al een jaartje zonder problemen.

Vincent Verkauteren, Ninove

 

Ik wou niet zo’n lelijke terrasoverkapping die je overal ziet staan in doe het zelf zaken. Ik wou er graag eentje die op maat was gemaakt. Maar ik wou natuurlijk ook niet té veel uitgeven en daar zit je dan vaak met een probleem he… Via deze website bleek dat heel goed mee te vallen en heb ik een terrasoverkapping die ten minste uniek is en bij m’n huis past. Heel tevreden.

– Marie-Jeanne Mehauden, Oosterzele

 

Vond het in het begin een beetje veel vragen om te beantwoorden, maar daarna werd wel duidelijk dat dat nodig is om een goeie prijs te krijgen. Ik heb een pvc terrasoverkapping laten zetten. Ik dacht eerst eigenlijk om aluminium te pakken, maar de vakman heeft me weten te overtuigen. Goeie kerel met veel verstand van zaken. Ben blij dat ik gebruik heb kunnen maken van de dienst.

– Thomas Criquelion, Geel

 

Vind het altijd zo vervelend bij van die offertediensten dat je van die irritante ventjes krijgt die je een offerte opmaken voor iets dat je totaal niet wilt. Voor mijn terrasoverkapping offerte is dat de eerste keer dat dat niet is gebeurd, dus ikke blij 😉 !
Mijn overkapping is wat ik wou en niet meer of minder.

– Sarah Vandewatijne, Bergen-op-zoom